Autóipari műszerek

 

 

Sokoldalú, megbízható és biztonságos


A Testboy autópari eszközeinek széles kínálata alkalmas profi és otthoni használatra is. A technika és a gépesítettség fejlődésével egyre inkább szükség van a szakmailag megbízható mérőműszerekre. Az ellenőrzés és a megbízható diagnózis felállítására, már nem elegendő a szemrevételezés. A műszerek segítségével – mint például a fékolaj teszter, rétegvastagság mérő - lényeges időmegtakarítással pontos állapotfelmérés készülhet. A Testboy minden mérő és vizsgálati eszköze szigorú minőségellenőrzésen megy át a TÜV/GS által bevizsgált és jóváhagyott, illetve a jelenleg érvényes IEC/EN 61010-1 (DIN VDE 0411) szabvány szerint, mely által biztos lehet benne, hogy a lehető legmegbízhatóbb autóipari műszerekkel dolgozik.

Sokoldalúan alkalmazható:
különböző Testboy autóipari mérőberendezések

A Testboy feszültségvizsgáló alkalmas gépjárművek és haszongépjárművek hibaelhárítására (akár 48 V DC). A könnyű kialakítás és az integrált szonda lehetővé teszi a vezetékek könnyebb vizsgálatát. Az ütésálló burkolattal és 4 LED-es kijelzővel rendelkező műszer polaritást és feszültséget mér, mely elengedhetetlen tartozéka minden műhelynek. A Testboy által gyártott fékolaj teszterek (Testboy 50 és 55) alkalmasak a gyors és biztonságos ellenőrzésre (fékfolyadék: DOT 3, DOT 4, DOT 5.1) A mérőhelymegvilágító funkcióval rendelkező kompakt és felhasználóbarát termékek autók, teherautók és motorkerékpárok vizsgálatára különösen alkalmasak.

Fékolaj teszter, rétegvastagságmérők. - Testboy autóipari mérők


Az autóipari mérőműszerek másik kategóriáját képviselik a rétegvastagságmérők. A Testboy 70-es típussal mérhető minden nem mágneses réteg, mint például lakk, króm, cink, réz vagy zománc. A Testboy 72 pedig egy kombi szonda (rétegvastagság méréshez), mely megbízhatóan mér minden szigetelt bevonatot mágneses és nem mágneses fém felületeken. A műszer automatikusan érzékeli a fém felületet (automatikus kapcsolás), illetve a memória tárolja az utolsó tíz mérési értékeket. A Testboy 90 egy gázszivárgást kereső készülék, mely érzékeli az éghető természetes gázokat (például: földgáz és propángáz). Kompakt kialakításának köszönhetően alkalmas szűk munkaterületeken való ellenőrzéshez is, mint például gépjárművek motorterében, vagy fűtési rendszereknél. Gázok jelenléténél félreérthetetlenül azonnali hang és fényjelzést ad!


Tovább a termékekhez...
 

 

Korábbi híreink

 • Testboy lakatfogók

  Egy digitális lakatfogó a Testboytól, mindig jó választás!

  2016-10-13

  Részletek

 • Autóipari műszerek

  Sokoldalú, megbízható és biztonságos

  2016-10-12

  Részletek

 • Feszültségkémelők összehasonlítása

  Hogy könnyebb legyen a választás

  2016-10-11

  Részletek

 • Testboy 1953 óta

  1953 óta jelenti a minőséget a méréstechnika területén

   

  2016-10-10

  Részletek