Testboy 1953 óta

 

1953 óta garantált minőség a méréstechnikában

A Testboy több mint 60 éve kínál garantáltan megbízható mérési és vizsgáló eszközöket, mely az egyszerű használhatóság és a termékbiztonság miatt a nemzetközi piacokon is jelentős sikereket tudhat magáénak. A termékek robosztussága és tartóssága, illetve a belefektetett innováció révén a mai modern igényeknek teljes körűen megfelelnek. A gyakorlatban is kipróbált funkcionalitásának köszönhetően a professzionális mérőműszerek
(mint például a Testavit Schuki csatlakozóaljzatvizsgáló) rendkívül könnyen szállíthatóak és használhatóak a mindennapokban. A termékek TÜV / GS által bevizsgált és jóváhagyott és a nemzetközi IEC / EN 61010-1 (Villamos mérő-, szabályozó- és laboratóriumi készülékek) szabványnak megfelelnek. A Testboy mindenkor megbízható választás!

Testboy műszerek különböző célokra

A Testboy legfőképpen, de nem kizárólag az elektromágneses mező, a kisfeszültség és az áramerősség digitális mérésére specializálódott. Az eszközök között megtalálhatóak feszültségvizsgálók és kábelkeresők szakemberek részére. A hőmérséklet-,fényerő,-páratartalom és távolságmérő eszközök jelenlétével egy egészen széles termékpalettát tudhat magáénak.

Testboy professzionális tesztelő és mérőberendezések

A Testboy híres a megbízható tesztelő és mérőberendezéseiről, de a termékpalettáján megtalálhatóak a hibaelhárításhoz, funkcionális és biztonsági teszteléshez szükséges eszközök is, melyek egyszerű használata megkönnyíti a szakemberek munkáját. Széles termékkínálatából nem hiányozhatnak a folytonosságvizsgáló, mágneses mező teszter, feszültségvizsgáló, csatlakozóaljzat vizsgáló és feszültség kémlelő eszközök is, továbbá gépjárműipari vizsgálóeszközök is, mint például a fékolajteszter. A Testboy multiméterek, melyek egyben vizsgálati és mérő eszközök széleskörű felhasználási területen alkalmazhatóak.

 

 

 

Korábbi híreink

 • Testboy lakatfogók

  Egy digitális lakatfogó a Testboytól, mindig jó választás!

  2016-10-13

  Részletek

 • Autóipari műszerek

  Sokoldalú, megbízható és biztonságos

  2016-10-12

  Részletek

 • Feszültségkémelők összehasonlítása

  Hogy könnyebb legyen a választás

  2016-10-11

  Részletek

 • Testboy 1953 óta

  1953 óta jelenti a minőséget a méréstechnika területén

   

  2016-10-10

  Részletek