Testboy lakatfogók

 

    Modell: Testboy TV216N

Testboy lakatfogók: digitális, érintésmentes és sokoldalúan felhasználható


A mindennapi életben ritkán adódik alkalom arra, hogy árammérés céljából az áramkört megszakítsuk. A digitális lakatfogót áramerősség mérésére használják, melynek előnye, hogy a mérendő áramkört az áramméréshez nem kell megbontani. Ezzel az egyszerű műszerrel sok időt takarítunk meg és a mérést is teljes biztonságban elvégezhetjük. A termék a könnyű leolvashatóság érdekében adatkimerevítési funkcióval rendelkezik. A Tesboy minden termékére 5 év gyári garanciát vállal.


Egy digitális lakatfogó a Testboytól, mindig jó választás!


A Testboy lakatfogók biztonságtechnikai szempontból a III. kategóriának kell, hogy megfeleljenek (CAT III.), illetve a feszültség nem haladhatja meg a 300 illetve 600 V közötti értéket. A TV 216N univerzális lakatfogó AC/DC áramok mérésére alkalmas 60 és 600 A-es méréstartományban. Méréstartomány váltása történhet manuálisan vagy automatikusan. Főbb tulajdonságai: kézi vagy automatikus méréstartomány váltás, induló áram mérése, ellenállásmérés és folytonosságteszt, érintésmentes frekvenciamérés, adatkimerevítési funkció, mérőhelyet megvilágító LED fény, automatikus kikapcsolás. A TV 218 kompakt lakatfogó AC/DC áramok mérésére alkalmas 40 és 200 A-es méréstartományban. A kompakt méretének köszönhetően széles körben alkalmazható készülék AC méréstartományban TRMS üzemmódban mér. Adatkimerevítési és automatikusan kikapcsoló funkcióval is bír.


Testboy lakatfogók és további vizsgáló és mérőberendezések


A Testboy az elmúlt 60 évben jelentős nevet szerzett a vizsgáló és mérőberendezések piacán. A cég törekszik, hogy a termékei biztonságosak és egyben felhasználóbarátok legyenek. Valamennyi termékük TÜV által jóváhagyott , megfelel az IEC/EN 61010-1, DIN VDE 0411 előírásoknak és 5 év gyártói garanciával ellátott.


Tovább a termékekhez...

 

    Modell: Testboy TV218

 

Korábbi híreink

 • Testboy lakatfogók

  Egy digitális lakatfogó a Testboytól, mindig jó választás!

  2016-10-13

  Részletek

 • Autóipari műszerek

  Sokoldalú, megbízható és biztonságos

  2016-10-12

  Részletek

 • Feszültségkémelők összehasonlítása

  Hogy könnyebb legyen a választás

  2016-10-11

  Részletek

 • Testboy 1953 óta

  1953 óta jelenti a minőséget a méréstechnika területén

   

  2016-10-10

  Részletek